Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Prikaz vaje Matevža Haceta v Grosuplju

Članice PGD Zdenska vas in PGD Struge, smo se 1. julija spet podale na potep, tokrat smo obiskale Grosupeljčane.

Z grosupeljskimi prostovoljni gasilci smo se predhodno dogovorili, da nam prikažejo vajo Matevža Haceta, katero bomo jeseni izvajale tudi članice na občinskem tekmovanju. Vaja zahteva kar nekaj gasilskih spretnosti, vendar se bomo podale v ta izziv in mislim, da nam bo odlično uspelo. Obisk je bil uspešen saj smo si ogledale še celoten gasilski center z vozili, ki so v njem. Gostitelji so bili prijazni in gostoljubni za kar se jim zahvaljujemo. Članice smo priskrbele nekaj peciva, tako se je izobraževalni del prevesil tudi v družabnega. Tako smo se razšli z veseljem na obrazu in z obljubo, da se ponovno snidemo.
 
prikazvaje
 Grosupeljska desetina med prikazovanjem vaje...
 
gasilskaslika
 ...in še ena gasilska.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:58

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Novo mesto.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 02. 2020 15:45

Ob 15.45 se je v Zabukovici v občini Žalec drevo podrlo na drog elektro daljnovoda. Drevo so odstranili gasilci PGD Zabukovica. Daljnovod ni bil poškodovan.

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:31

Ob 16.32 sta na avtocesti Lukovica - Krtina pred izvozom Krtina trčili osebni vozili. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Klic v sili

Vremenska napoved