Naključna fotografija

Vremenska napoved

 

Fotoutrinki in rezultati vzporednih dejavnosti regijske orientacije 2018

Regijska orientacija 2018V fotogalerijo smo dodali obsežno zbirko slik iz regijske orientacije, kjer lahko podoživite vse, kar se je dogajalo.

Dolžni smo vam še rezultate vporednih dejavnosti. Tekmovalne ekipe regijske orientacije so se namreč lahko preizkusile tudi v treh zanimivih igrah, ki smo jih predstavili že pred začetkom tekmovanja. Pri vsaki igri se je odmeril čas, ki ga je ekipa porabila za uspešno izvedbo, v končni seštevek pa so se šteli časi vseh treh igrah. Najhitrejše tri ekipe v vsaki kategoriji (pionirke, pionirji, mladinke, mladinci, pripravnice, pripravniki) so prejele praktične nagrade. Rezulate najdete v dokumentih.

Rezultati regijske orientacije 2018

Regijska orientacija 2018Tekmovanje v orientaciji Regije Ljubljana II je uspešno zaključeno. V dokumentih objavljamo rezultate vseh kategorij. Bilo je sončno, bilo je uspešno, bilo je nepozabno. Čestitke in zahvala vsem sodelujočim.

Tekmovalni odbor regijske orientacije

Regijska orientacija 2018Samo še "enkrat spat" in začelo se bo 10. tekmovanje v gasilski orientaciji Regije Ljubljana II. V dokumentih objavljamo še tekmovalni odbor, ki bo poskrbel, da bo tekmovanje potekalo brez težav.

Prikaz reševanja in tehničnega posega na osebnem vozilu

Prikaz reševanja in tehničnega posega na osebnem voziluOsrednja vzporedna točka tokratne regijske orientacije bo prikaz tehničnega reševanja na osebnem vozilu in oskrbe poškodovancev v prometni nesreči. Prikaz bodo izvedli operativci PGD Ribnica GEŠP, ki imajo na tem področju veliko izkušenj in seveda tudi vso potrebno tehnično opremo. Vsi zainteresirani si lahko dogodek ogledate pri gasilskem domu v Zdenski vasi ob 12.00.

Preberite več ...

Vabilo na 10. regijsko orientacijo

Regijska orientacija 2018Vabimo vas na 10. tekmovanje v gasilski orientaciji Regije Ljubljana II za pionirke, pionirje, mladinke, mladince, gasilke pripravnice in gasilce pripravnike. Tekmovanje bo potekalo v soboto, 2. 6. 2018, v Zdenski vasi. Podrobnosti si oglejte v vabilu in časovnici, ki sta objavljena v dokumentih.

"CILJ je manj pomemben kot prisotnost v vsakem trenutku na POTi proti cilju."

Vzporedne dejavnosti za tekmovalce

Pojdimo čez brv
Požar v hiši
Pogasi ogenj