Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Kulinarični večer

V ponedeljek 27.7.2009 smo članice imele v prostorih gasilskega doma v Zdenski vasi prvi kulinarični večer.

Namen tega večera ji bila otvoritev nove kuhinje. Kuhinjo je sponzoriralo Mizarstvo Jakič Anton s.p., za kar se mu članice zelo zahvaljujemo, saj je bila menjava zares potrebna.
 
Nataša, Dominik in Zlata so nam prikazali pripravo odličnih jedi. Za predjed so nam pripravili obložene kruhke, za glavno jed narezek in gozdarsko malico, za sladico pa so nam postregli s sadnimi nabodali in melonino košarico. Na koncu je Dominik pokazal kako se flambira kavo, Nataša je pripravila margerito, Zlata pa jagodno vino.
 
Jedi so bile izvrstno pripravljene in iz tega večera smo se veliko novega naučile. Članice so bile tako zelo navdušene, da so se odločile da bo temu večeru sledil še tematsko kulinaričen večer.
 
Še enkrat hvala Nataši, Dominiku in Zlati, da so si vzeli čas in nas naučili vseh trikov, kako v kratkem času pripraviti tako zanimive jedi.
 
kulinarika
  Zaključna skupinska fotografija.
 
bun
Tukaj pa so vam na voljo tudi recepti in navodila za pripravo posameznih jedi.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:58

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Novo mesto.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 02. 2020 15:45

Ob 15.45 se je v Zabukovici v občini Žalec drevo podrlo na drog elektro daljnovoda. Drevo so odstranili gasilci PGD Zabukovica. Daljnovod ni bil poškodovan.

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:31

Ob 16.32 sta na avtocesti Lukovica - Krtina pred izvozom Krtina trčili osebni vozili. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Klic v sili

Vremenska napoved