Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Naš dolgoletni član Jože praznoval 70 let

V preteklem mesecu je svoj visoki okrogli jubilej praznoval naš dolgoletni aktivni član Jože Žgajnar. Obiskali smo ga gasilci in gasilke PGD Zdenska vas in mu ob tej priložnosti postavili gasilski mlaj.

Po postavitvi mlaja se je oblekel v zaščitno gasilsko obleko, pri čemer so mu malo pomagali tudi domači, nato pa smo ga postavili pred »ognjeno črto«, kjer je moral zbiti tarčo. Seveda s tem ni imel nobenih težav. Sledila je še ena gasilska slika, nato pa smo se posedli ob bogato obloženih mizah.
 
Jožetu želimo vse najboljše, predvsem pa veliko zdravja, da nam bo še dolgo pomagal pri gasilskih aktivnostih.
 
Gasilci in gasilke PGD Zdenska vas
 

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 21:51

MARIBOR

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 20:49

Ob 20.49 je v enem od prostorov poštnega centra ob Cesti v Mestni log v Ljubljani zagorelo električno stikalo. Začetni požar so pogasili zaposleni z gasilnim aparatom. Gasilci GB Ljubljana so odklopili varovalko, stikalo odstranili in izolirali žice.

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:58

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Novo mesto.

Klic v sili

Vremenska napoved