Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 25. 09. 2023 05:02

BLED

 

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 23:05

SLOVENJ GRADEC

 

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 22:45

CIRKULANE

 

SPINOnesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi 24. 09. 2023 21:14

Ob 21.14 je v Vipavski ulici v Ljubljani v objektu iz rezervoarja za kurilno olje kapljalo kurilno olje. Gasilci GB Ljubljana so s tesnilno maso poizkušali preprečiti iztekanje, vendar neuspešno, zato so podložili pivnike in ponovno podstavili lovilno posodo, v katero se je že prej po nekaj urah natekla le manjša količina olja. Stanovalka bo kontrolirala iztekanje in kontaktirala z dobaviteljem kurilnega olja.

 

SPINTehnična in druga pomoč 24. 09. 2023 20:51

Ob 20.54 se je v Bavdkovi ulici v Kranju v stanovanjski hiši pri padcu poškodovala starejša občanka. Gasilci GARS Kranj so s tehničnim posegom odprli vrata in reševalcem NMP Kranj omogočili dostop do nje. Slednji so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

 

VSE NAJBOLJŠE PGD-ZDENSKAVAS.SI!!

torta1Se še spominjate, kako smo lani začudeno pogledovali na vrata gasilskega doma? Kako smo se vsi spraševali: »Kaj spet pripravljajo Zdenski gasilci?«. Seveda marsikomu ni bilo prav nič jasno, kaj se dogaja, ko so se na vratih gasilskega doma odštevale številke, zraven pa je bil vsak dan kakšen nov namig.

Na današnji dan pred enim letom se je odštevanje in polaganje namigov končalo, na vratih pa je zasijal napis www.pgd-zdenskavas.si. Vsem je bilo hitro jasno, da je spletna stran PGD Zdenska vas ugledala luč sveta. Tako smo pred številnim občinstvom slovesno odprli našo novo pridobitev. Z ogromnim navdušenjem smo zakorakali v prvo leto oddajanja na spletu. V tem obdobju se nam je zgodilo veliko lepih in zanimivih reči. Veliko smo se učili, dodajali nove možnosti, leto pa je hitro in uspešno minilo. Seveda pa se s tem nismo zadovoljili, zato smo si že začrtali smernice, da bomo v drugem letu še boljši in močnejši. Spremljajte nas še naprej.

Povezave

Klic v sili

Vremenska napoved