Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Občinsko gasilsko tekmovanje 2019

Danes je v Zagorici potekalo občinsko gasilsko tekmovanje, ki ga je organizirala GZ Dobrepolje. Kot je že v navadi, so dopoldne tekmovali mlajši gasilci in gasilke, popoldne pa člani in članice. Naše društvo je sodelovalo s 4 ekipami.

Dopoldne sta nastopali dve naši tekmovalni enoti in sicer pionirji in mladinci. Pionirji so dosegli 4. mesto, mladinci pa so svoj nastop opravili z odliko in zmagali.

obcinsko3 obcinsko3 obcinsko3

Tudi popoldne smo imeli v ognju dve ekipi in sicer enoto članic in enoto članov. Člani so se uvrstili na 6. mesto, članice pa so ponovile uspeh mladincev in prav tako zmagale.

obcinsko1 obcinsko1

Vsem ekipam čestitamo za dosežena mesta, za mladince in članice pa bomo pesti ponovno stiskali prihodnjo soboto, 28. 9. 2019, saj so se uvrstili na regijsko tekmovanje, ki ga bo organizirala GZ Ribnica. Veliko sreče!

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 7. 07. 2020 20:57

LJUBLJANA

SPINTehnična in druga pomoč 7. 07. 2020 20:42

VELENJE

SPINPrometna nesreča 7. 07. 2020 19:15

Ob 19.15 je na cesti Prestranek–Selce, občina Postojna, osebno vozilo zapeljalo iz vozišča in se prevrnilo. Gasilci PGD Postojna so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč policiji in reševalcem NMP Postojna, ki so eno lažje poškodovano osebo oskrbeli na kraju in prepeljali v ZD Postojna.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved