Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 05:25

Ob 5.25 je v naselju Smrečje, občina Vrhnika, traktor zapeljal po brežini v globel. Gasilci PGD Stara Vrhnika in Podlipa-Smrečje so zavarovali kraj nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 04:36

Ob 4.36 je na Tišinski ulici v Murski Soboti osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili vozišče, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. V nesreči poškodovano osebo pa so na kraju oskrbeli reševalci NMP Murska Sobota in nato prepeljali v SB Murska Sobota.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 04:13

Ob 4.13 je na Bohoričevi ulici v Ljubljani zagorelo okrasno drevo na dvorišču večstanovanjskega objekta. Požar so pogasili stanovalci pred prihodom gasilcev GB Ljubljana, ki so preventivno pregledali okolico in požarišče dodatno zalili z vodo.

SPINTehnična in druga pomoč 16. 10. 2021 03:36

Ob 3.36 se je v naselju Spodnja Ložnica, občina Slovenska Bistrica, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču iztekle tekočine in vozilo postavili nazaj na kolesa. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Slovenska Bistrica in nato na nadaljnjo oskrbo prepeljali v UKC Maribor.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 02:52

Ob 2.53 je na Žnidaričevem nabrežju na Ptuju ob osnovni šoli zagorelo v zabojniku za smeti. Gasilci PGD Ptuj, Grajena in Podvinci so pogasili zabojnik in pregledali okolico s termovizijsko kamero.

PGD ZDENSKA VAS PRIHODNJE LETO ZOPET NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU

V soboto, 23. 9. 2017 je v Kočevju potekalo regijsko gasilsko tekmovanje. Naše društvo je sodelovalo z ekipo pionirjev, mladink in mladincev ter članicami A.

Ob prihodu na stadion v Kočevju so nam malo ponagajali živčki in čutiti je bilo malce nervoze. Vse se je začelo odvijati hitro. In že je bil tu čas, ko so bile na vrsti naše ekipe. Vsi skupaj smo držali pesti za vse naše in upali na najboljši rezultat. Ko so ekipe odtekmovale smo nestrpno čakali na rezultate, to čakanje pa se je kar zavleklo. Premlevali smo o tem, kaj smo naredili dobrega, kje se je zalomilo, kaj vse bi lahko bilo ... Pa vendar smo si na koncu rekli, že da smo prišli do sem, je nekaj izjemnega.
 
Regijsko tekmovanje v Kočevju 2017
 
Okoli tretje ure popoldne pa je bil čas razglasitve, trenutka, ki si ga bomo vsi sodelujoči zapomnili. Ekipi mladincev in članic A sta z nekaj smole dosegli 8. mesto. Pionirji, ki so dosegli odlično 1. mesto in mladinke, ki so dosegle 3. mesto, pa so nas že četrtič zapored popeljali na državno tekmovanje, ki se ga že vsi veselimo! Veselje je bilo nepopisno, prav lepo pa so nas sprejeli vaščani in gasilci ob prihodu domov.
 
2 članice v akciji3 podelitev pionirji
 
Najbolj pa smo ponosni na naše najmlajše. Na tekmovanju je sodelovalo vse skupaj nekaj manj kot 90 ekip. Od vseh pa je bilo le 8 ekip brez kazenskih točk - torej so svoj nastop opravili brez napake. In ena izmed 8 so bili tudi naši pionirji! Mislimo, da je to eden izmed največjih dokazov nam mentorjem, da smo vsi skupaj na pravi poti.
 
Vsak trud je poplačan z dosežki in še enkrat čestitke vsem ekipam in mentorjem!
Mentorici Anja in Tjaša
 
4 podelitev mladinke5 čalnice6 pionirji

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved