Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 05:25

Ob 5.25 je v naselju Smrečje, občina Vrhnika, traktor zapeljal po brežini v globel. Gasilci PGD Stara Vrhnika in Podlipa-Smrečje so zavarovali kraj nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 04:36

Ob 4.36 je na Tišinski ulici v Murski Soboti osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili vozišče, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. V nesreči poškodovano osebo pa so na kraju oskrbeli reševalci NMP Murska Sobota in nato prepeljali v SB Murska Sobota.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 04:13

Ob 4.13 je na Bohoričevi ulici v Ljubljani zagorelo okrasno drevo na dvorišču večstanovanjskega objekta. Požar so pogasili stanovalci pred prihodom gasilcev GB Ljubljana, ki so preventivno pregledali okolico in požarišče dodatno zalili z vodo.

SPINTehnična in druga pomoč 16. 10. 2021 03:36

Ob 3.36 se je v naselju Spodnja Ložnica, občina Slovenska Bistrica, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču iztekle tekočine in vozilo postavili nazaj na kolesa. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Slovenska Bistrica in nato na nadaljnjo oskrbo prepeljali v UKC Maribor.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 02:52

Ob 2.53 je na Žnidaričevem nabrežju na Ptuju ob osnovni šoli zagorelo v zabojniku za smeti. Gasilci PGD Ptuj, Grajena in Podvinci so pogasili zabojnik in pregledali okolico s termovizijsko kamero.

Regijsko gasilsko tekmovanje Zagorica 2015

Teden dni po občinskem tekmovanju je bilo v Zagorici ponovno veliko gasilcev in gasilk vseh starosti. Potekalo je namreč gasilsko tekmovanje regije Ljubljana II, na katerem je nastopilo 93 enot v različnih kategorijah.

V našem društvu so si pravico do nastopa na regijskem tekmovanju izborile štiri enote. V dopoldanskem času so nastopali mladina in veterani, zato smo v društvu stiskali pesti za pionirje in mladinke. Svoj nastop so oboji opravili med prvimi, zato je bilo čakanje na rezultate precej naporno. Po 12. uri je vendarle nastopil čas za razglasitev rezultatov. Za veliko veselje so poskrbele mladinke, ki so se s 3. mestom ponovno uvrstile na državno tekmovanje, ki bo potekalo prihodnje leto. Malce grenkega priokusa pa je bilo pri pionirjih, ki so sicer dosegli odlično 5. mesto, vendar le za las zgrešili prva tri mesta, ki vodijo na državno tekmovanje.
 
Regijsko gasilsko tekmovanje Zagorica 2015
 
Popoldne sta nastopili še dve članski enoti, in sicer člani A in članice B. Članom A se nastop ni najbolj posrečil, članice B pa so ponovile uspeh pionirjev in prav tako dosegle 5. mesto.

Rezultati:

  • pionirji: 5. mesto,
  • mladinke: 3. mesto,
  • člani A: 12. mesto,
  • članice B: 5. mesto.
Oglejte si tudi fotogalerijo.
 
Vsem enotam čestitamo za dosežene rezultate, še posebej pa mladinkam za uvrstitev na državno tekmovanje.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved