Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Regijsko gasilsko tekmovanje Zagorica 2015

Teden dni po občinskem tekmovanju je bilo v Zagorici ponovno veliko gasilcev in gasilk vseh starosti. Potekalo je namreč gasilsko tekmovanje regije Ljubljana II, na katerem je nastopilo 93 enot v različnih kategorijah.

V našem društvu so si pravico do nastopa na regijskem tekmovanju izborile štiri enote. V dopoldanskem času so nastopali mladina in veterani, zato smo v društvu stiskali pesti za pionirje in mladinke. Svoj nastop so oboji opravili med prvimi, zato je bilo čakanje na rezultate precej naporno. Po 12. uri je vendarle nastopil čas za razglasitev rezultatov. Za veliko veselje so poskrbele mladinke, ki so se s 3. mestom ponovno uvrstile na državno tekmovanje, ki bo potekalo prihodnje leto. Malce grenkega priokusa pa je bilo pri pionirjih, ki so sicer dosegli odlično 5. mesto, vendar le za las zgrešili prva tri mesta, ki vodijo na državno tekmovanje.
 
Regijsko gasilsko tekmovanje Zagorica 2015
 
Popoldne sta nastopili še dve članski enoti, in sicer člani A in članice B. Članom A se nastop ni najbolj posrečil, članice B pa so ponovile uspeh pionirjev in prav tako dosegle 5. mesto.

Rezultati:

  • pionirji: 5. mesto,
  • mladinke: 3. mesto,
  • člani A: 12. mesto,
  • članice B: 5. mesto.
Oglejte si tudi fotogalerijo.
 
Vsem enotam čestitamo za dosežene rezultate, še posebej pa mladinkam za uvrstitev na državno tekmovanje.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 21:51

MARIBOR

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 20:49

Ob 20.49 je v enem od prostorov poštnega centra ob Cesti v Mestni log v Ljubljani zagorelo električno stikalo. Začetni požar so pogasili zaposleni z gasilnim aparatom. Gasilci GB Ljubljana so odklopili varovalko, stikalo odstranili in izolirali žice.

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:58

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Novo mesto.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved