Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 16:35

KRANJ

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 16:09

IG

 

SPINTehnična in druga pomoč 2. 10. 2023 15:31

STRAŽA

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 15:37

GROSUPLJE

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 15:01

Ob 15.00 so na štajerski avtocesti med Lukovico in Blagovico, občina Lukovica trčila tri osebna vozila. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nudili prvo pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP Domžale in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Tri osebe so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

 

Regijsko gasilsko tekmovanje Zagorica 2015

Teden dni po občinskem tekmovanju je bilo v Zagorici ponovno veliko gasilcev in gasilk vseh starosti. Potekalo je namreč gasilsko tekmovanje regije Ljubljana II, na katerem je nastopilo 93 enot v različnih kategorijah.

V našem društvu so si pravico do nastopa na regijskem tekmovanju izborile štiri enote. V dopoldanskem času so nastopali mladina in veterani, zato smo v društvu stiskali pesti za pionirje in mladinke. Svoj nastop so oboji opravili med prvimi, zato je bilo čakanje na rezultate precej naporno. Po 12. uri je vendarle nastopil čas za razglasitev rezultatov. Za veliko veselje so poskrbele mladinke, ki so se s 3. mestom ponovno uvrstile na državno tekmovanje, ki bo potekalo prihodnje leto. Malce grenkega priokusa pa je bilo pri pionirjih, ki so sicer dosegli odlično 5. mesto, vendar le za las zgrešili prva tri mesta, ki vodijo na državno tekmovanje.
 
Regijsko gasilsko tekmovanje Zagorica 2015
 
Popoldne sta nastopili še dve članski enoti, in sicer člani A in članice B. Članom A se nastop ni najbolj posrečil, članice B pa so ponovile uspeh pionirjev in prav tako dosegle 5. mesto.

Rezultati:

  • pionirji: 5. mesto,
  • mladinke: 3. mesto,
  • člani A: 12. mesto,
  • članice B: 5. mesto.
Oglejte si tudi fotogalerijo.
 
Vsem enotam čestitamo za dosežene rezultate, še posebej pa mladinkam za uvrstitev na državno tekmovanje.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved