Občinski in regijski kviz mladine 2008

24.10. in 8.11.2008, VIDEM - DOBREPOLJE - V mesecu oktobru se je v osnovni šoli Dobrepolje odvijal občinski kviz gasilske mladine. Letos je GZ Dobrepolje prvič organizirala tovrstno tekmovanje, ki pa je bilo nadvse uspešno.

Naše društvo je na tekmovanju zastopalo skupno 8 ekip, od tega 4 ekipe v kategoriji mlajših pionirjev, 2 ekipi v kategoriji starejših pionirjev in 2 ekipi v kategoriji mladincev. Kviz je obsegal praktični in teoretični del.
 
kviz1 
 
Vse ekipe PGD Zdenska vas so se tako s plošnimi kot gasilskimi temami zelo dobro spopadle in temu primeren je bil na koncu tudi rezultat. 3 ekipe mlajših pionirjev so zasedle prva tri mesta, ekipama mladincev pa se je uspelo uvrstiti na prvo in drugo mesto. Vse rezultate lahko najdete v rubriki Dokumenti. Teh pet ekip se je tako uvrstilo na regijsko tekmovanje, ki je bilo dva tedna kasneje prav tako v OŠ Dobrepolje. Tu so naše ekipe imele nekaj smole, tako da se jim ni uspelo uvrstiti na državno tekmovanje v Puconce, vendar so vseeno dosegle lepe rezultate. Fotoutrinke z občinskega tekmovanja si lahko ogledate v galeriji.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved