Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Občinski in regijski kviz mladine 2008

24.10. in 8.11.2008, VIDEM - DOBREPOLJE - V mesecu oktobru se je v osnovni šoli Dobrepolje odvijal občinski kviz gasilske mladine. Letos je GZ Dobrepolje prvič organizirala tovrstno tekmovanje, ki pa je bilo nadvse uspešno.

Naše društvo je na tekmovanju zastopalo skupno 8 ekip, od tega 4 ekipe v kategoriji mlajših pionirjev, 2 ekipi v kategoriji starejših pionirjev in 2 ekipi v kategoriji mladincev. Kviz je obsegal praktični in teoretični del.
 
kviz1 
 
Vse ekipe PGD Zdenska vas so se tako s plošnimi kot gasilskimi temami zelo dobro spopadle in temu primeren je bil na koncu tudi rezultat. 3 ekipe mlajših pionirjev so zasedle prva tri mesta, ekipama mladincev pa se je uspelo uvrstiti na prvo in drugo mesto. Vse rezultate lahko najdete v rubriki Dokumenti. Teh pet ekip se je tako uvrstilo na regijsko tekmovanje, ki je bilo dva tedna kasneje prav tako v OŠ Dobrepolje. Tu so naše ekipe imele nekaj smole, tako da se jim ni uspelo uvrstiti na državno tekmovanje v Puconce, vendar so vseeno dosegle lepe rezultate. Fotoutrinke z občinskega tekmovanja si lahko ogledate v galeriji.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 21:51

MARIBOR

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 20:49

Ob 20.49 je v enem od prostorov poštnega centra ob Cesti v Mestni log v Ljubljani zagorelo električno stikalo. Začetni požar so pogasili zaposleni z gasilnim aparatom. Gasilci GB Ljubljana so odklopili varovalko, stikalo odstranili in izolirali žice.

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:58

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Novo mesto.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved