Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 05:25

Ob 5.25 je v naselju Smrečje, občina Vrhnika, traktor zapeljal po brežini v globel. Gasilci PGD Stara Vrhnika in Podlipa-Smrečje so zavarovali kraj nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 04:36

Ob 4.36 je na Tišinski ulici v Murski Soboti osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili vozišče, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. V nesreči poškodovano osebo pa so na kraju oskrbeli reševalci NMP Murska Sobota in nato prepeljali v SB Murska Sobota.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 04:13

Ob 4.13 je na Bohoričevi ulici v Ljubljani zagorelo okrasno drevo na dvorišču večstanovanjskega objekta. Požar so pogasili stanovalci pred prihodom gasilcev GB Ljubljana, ki so preventivno pregledali okolico in požarišče dodatno zalili z vodo.

SPINTehnična in druga pomoč 16. 10. 2021 03:36

Ob 3.36 se je v naselju Spodnja Ložnica, občina Slovenska Bistrica, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču iztekle tekočine in vozilo postavili nazaj na kolesa. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Slovenska Bistrica in nato na nadaljnjo oskrbo prepeljali v UKC Maribor.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 02:52

Ob 2.53 je na Žnidaričevem nabrežju na Ptuju ob osnovni šoli zagorelo v zabojniku za smeti. Gasilci PGD Ptuj, Grajena in Podvinci so pogasili zabojnik in pregledali okolico s termovizijsko kamero.

Občinski in regijski kviz mladine 2008

24.10. in 8.11.2008, VIDEM - DOBREPOLJE - V mesecu oktobru se je v osnovni šoli Dobrepolje odvijal občinski kviz gasilske mladine. Letos je GZ Dobrepolje prvič organizirala tovrstno tekmovanje, ki pa je bilo nadvse uspešno.

Naše društvo je na tekmovanju zastopalo skupno 8 ekip, od tega 4 ekipe v kategoriji mlajših pionirjev, 2 ekipi v kategoriji starejših pionirjev in 2 ekipi v kategoriji mladincev. Kviz je obsegal praktični in teoretični del.
 
kviz1 
 
Vse ekipe PGD Zdenska vas so se tako s plošnimi kot gasilskimi temami zelo dobro spopadle in temu primeren je bil na koncu tudi rezultat. 3 ekipe mlajših pionirjev so zasedle prva tri mesta, ekipama mladincev pa se je uspelo uvrstiti na prvo in drugo mesto. Vse rezultate lahko najdete v rubriki Dokumenti. Teh pet ekip se je tako uvrstilo na regijsko tekmovanje, ki je bilo dva tedna kasneje prav tako v OŠ Dobrepolje. Tu so naše ekipe imele nekaj smole, tako da se jim ni uspelo uvrstiti na državno tekmovanje v Puconce, vendar so vseeno dosegle lepe rezultate. Fotoutrinke z občinskega tekmovanja si lahko ogledate v galeriji.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved