Občinsko gasilsko tekmovanje Grosuplje 2008

4.10.2008, GROSUPLJE - Kot že vsako leto, smo tudi letos  gasilci priredili gasilsko tekmovanje iz praktičnih vaj pri katerih prikažemo gasilske veščine in spretnosti, ki se jih naučimo z vajami. Tako smo tudi letošnje leto skupaj z gasilsko zvezo Grosuplje organizirali tekmovanje, ki se ga je udeležilo skupno 88 enot, od tega 23 enot iz Gasilske zveze Dobrepolje.

Tekmovanje je potekalo tradicionalno v Grosuplju, kjer smo se 4. oktobra zbrali vsi; tekmovalci, mentorji, sodniki, redarji... Dan je minil hitro in v znamenju tekmovalnega duha. V dopoldanskem času so nastopali pionirji, mladinci in veterani, popoldne pa je bilo rezervirano za vse članske ekipe.
 
obcinsko081
 
Kljub nekoliko slabšemu vremenu je tekmovanje potekalo brez zapletov in se je uspešno zaključilo. Rezultati, ki so jih naše ekipe dosegle se lahko postavijo ob bok GZ Grosuplje saj so se v skupnem seštevku  dve enoti iz naše GZ Dobrepolje uvrstile na drugo in tretje mesto. Pohvaliti gre vse nastopajoče ekipe za angažiranost, disciplino, zagnanost in voljo, ki so jo pri tem pokazali. Posebna zahvala gre mentorjem mladine, ki ste tudi letošnje leto ogromno doprinesli k razvoju gasilstva med mladimi. Ter nenazadnje zahvala sosednji GZ Grosuplje za pomoč in sodelovanje pri organizaciji takega tekmovanja.
 
obcinsko082

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved