Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Občinsko gasilsko tekmovanje 2013

V Grosupljem se je v soboto, 21. 9. 2013, odvijalo občinsko gasilsko tekmovanje. Letošnja tekmovanja so izbirna tekmovanja za državno gasilsko tekmovanje za memorijal Matevža Haceta. Kot je že dolga leta v navadi, je tekmovanje potekalo v sodelovanju z GZ Grosuplje.

  dscf4151
 
Letos so članice A in člani A tekmovali v popoldanskem času, vse ostale tekmovalne desetine pa so svoje nastope opravile v dopoldanskem času. Naše društvo je na tekmovanju sodelovalo s tremi tekmovalnimi enotami. Dosegle so naslednje rezultate:
  • pionirji: 1. mesto
  • mladinke: 1. mesto
  • člani A: nedokončana vaja
dscf4152
 
Prve tri ekipe posameznih kategorij se uvrstijo na regijsko tekmovanje, ki bo potekalo v soboto, 28. 9. 2013, v Ivančni Gorici in Stični. Naše društvo bo torej imelo v ognju dve desetini, ki si bosta skušali zagotoviti pot na državno tekmovanje. Želimo jim čim boljši uspeh.
 
Več slik si lahko ogledate v galeriji.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 21:51

MARIBOR

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 20:49

Ob 20.49 je v enem od prostorov poštnega centra ob Cesti v Mestni log v Ljubljani zagorelo električno stikalo. Začetni požar so pogasili zaposleni z gasilnim aparatom. Gasilci GB Ljubljana so odklopili varovalko, stikalo odstranili in izolirali žice.

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:58

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Novo mesto.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved