Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 05:25

Ob 5.25 je v naselju Smrečje, občina Vrhnika, traktor zapeljal po brežini v globel. Gasilci PGD Stara Vrhnika in Podlipa-Smrečje so zavarovali kraj nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 04:36

Ob 4.36 je na Tišinski ulici v Murski Soboti osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili vozišče, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. V nesreči poškodovano osebo pa so na kraju oskrbeli reševalci NMP Murska Sobota in nato prepeljali v SB Murska Sobota.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 04:13

Ob 4.13 je na Bohoričevi ulici v Ljubljani zagorelo okrasno drevo na dvorišču večstanovanjskega objekta. Požar so pogasili stanovalci pred prihodom gasilcev GB Ljubljana, ki so preventivno pregledali okolico in požarišče dodatno zalili z vodo.

SPINTehnična in druga pomoč 16. 10. 2021 03:36

Ob 3.36 se je v naselju Spodnja Ložnica, občina Slovenska Bistrica, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču iztekle tekočine in vozilo postavili nazaj na kolesa. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Slovenska Bistrica in nato na nadaljnjo oskrbo prepeljali v UKC Maribor.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 02:52

Ob 2.53 je na Žnidaričevem nabrežju na Ptuju ob osnovni šoli zagorelo v zabojniku za smeti. Gasilci PGD Ptuj, Grajena in Podvinci so pogasili zabojnik in pregledali okolico s termovizijsko kamero.

Občinsko gasilsko tekmovanje 2013

V Grosupljem se je v soboto, 21. 9. 2013, odvijalo občinsko gasilsko tekmovanje. Letošnja tekmovanja so izbirna tekmovanja za državno gasilsko tekmovanje za memorijal Matevža Haceta. Kot je že dolga leta v navadi, je tekmovanje potekalo v sodelovanju z GZ Grosuplje.

 dscf4151
 
Letos so članice A in člani A tekmovali v popoldanskem času, vse ostale tekmovalne desetine pa so svoje nastope opravile v dopoldanskem času. Naše društvo je na tekmovanju sodelovalo s tremi tekmovalnimi enotami. Dosegle so naslednje rezultate:
  • pionirji: 1. mesto
  • mladinke: 1. mesto
  • člani A: nedokončana vaja
dscf4152
 
Prve tri ekipe posameznih kategorij se uvrstijo na regijsko tekmovanje, ki bo potekalo v soboto, 28. 9. 2013, v Ivančni Gorici in Stični. Naše društvo bo torej imelo v ognju dve desetini, ki si bosta skušali zagotoviti pot na državno tekmovanje. Želimo jim čim boljši uspeh.
 
Več slik si lahko ogledate v galeriji.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved