Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 16. 10. 2021 06:23

KAMNIK

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 05:25

VRHNIKA

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 04:36

Ob 4.36 je na Tišinski ulici v Murski Soboti osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili vozišče, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. V nesreči poškodovano osebo pa so na kraju oskrbeli reševalci NMP Murska Sobota in nato prepeljali v SB Murska Sobota.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 04:13

Ob 4.13 je na Bohoričevi ulici v Ljubljani zagorelo okrasno drevo na dvorišču večstanovanjskega objekta. Požar so pogasili stanovalci pred prihodom gasilcev GB Ljubljana, ki so preventivno pregledali okolico in požarišče dodatno zalili z vodo.

SPINTehnična in druga pomoč 16. 10. 2021 03:36

Ob 3.36 se je v naselju Spodnja Ložnica, občina Slovenska Bistrica, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču iztekle tekočine in vozilo postavili nazaj na kolesa. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Slovenska Bistrica in nato na nadaljnjo oskrbo prepeljali v UKC Maribor.

Prihodnje leto ponovno na državno tekmovanje

Minulo regijsko gasilsko tekmovanje je ponovno prineslo veliko veselja v naše društvo. Mladinke so se z zmago uvrstile na državno tekmovanje, ki bo prihodnje leto, pionirji pa so kljub brezhibno izvedeni vaji zasedli nehvaležno 4. mesto in tako za las zgrešili državno tekmovanje.

Tokratno regijsko gasilsko tekmovanje je potekalo v soboto, 28. 9. 2013, v organizaciji GZ Ivančna Gorica. Najboljše ekipe občinskih gasilskih tekmovanj so se med seboj pomerile še na regijskem tekmovanju, kjer so si skušale priboriti vozovnice na državno tekmovanje.
 
dscf4277
 
Na regijsko tekmovanje so se iz našega društva uvrstili pionirji in mladinke. Oboji so na občinskem tekmovanju zmagali. Najprej so tekmovali pionirji, nato pa še mladinke. Oboji so svoj nastop opravili zelo dobro, tako da smo upravičeno pričakovali visoka mesta. Žal so pionirji zasedli najmanj priljubljeno 4. mesto in tako za las zgrešili prva tri mesta, ki vodijo na državno tekmovanje. Razlike so bile res minimalne. Sledila je še razglasitev rezultatov v kategoriji mladink. Te so opravile z vso konkurenco in zanesljivo osvojile 1. mesto. Tako so se uvrstile na državno tekmovanje, ki bo prihodnje leto, datum in kraj tekmovanja pa zaenkrat še nista znana.
 
dscf4286
 
Rezultati:
  • pionirji: 4. mesto,
  • mladinke: 1. mesto.
Obema desetinama čestitamo za dosežene rezultate, mladinkam pa želimo kar se da uspešne vaje, da se bodo izkazale tudi na državnem tekmovanju.
 
Fotografije so na ogled v galeriji.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved