Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Prihodnje leto ponovno na državno tekmovanje

Minulo regijsko gasilsko tekmovanje je ponovno prineslo veliko veselja v naše društvo. Mladinke so se z zmago uvrstile na državno tekmovanje, ki bo prihodnje leto, pionirji pa so kljub brezhibno izvedeni vaji zasedli nehvaležno 4. mesto in tako za las zgrešili državno tekmovanje.

Tokratno regijsko gasilsko tekmovanje je potekalo v soboto, 28. 9. 2013, v organizaciji GZ Ivančna Gorica. Najboljše ekipe občinskih gasilskih tekmovanj so se med seboj pomerile še na regijskem tekmovanju, kjer so si skušale priboriti vozovnice na državno tekmovanje.
 
dscf4277
 
Na regijsko tekmovanje so se iz našega društva uvrstili pionirji in mladinke. Oboji so na občinskem tekmovanju zmagali. Najprej so tekmovali pionirji, nato pa še mladinke. Oboji so svoj nastop opravili zelo dobro, tako da smo upravičeno pričakovali visoka mesta. Žal so pionirji zasedli najmanj priljubljeno 4. mesto in tako za las zgrešili prva tri mesta, ki vodijo na državno tekmovanje. Razlike so bile res minimalne. Sledila je še razglasitev rezultatov v kategoriji mladink. Te so opravile z vso konkurenco in zanesljivo osvojile 1. mesto. Tako so se uvrstile na državno tekmovanje, ki bo prihodnje leto, datum in kraj tekmovanja pa zaenkrat še nista znana.
 
dscf4286
 
Rezultati:
  • pionirji: 4. mesto,
  • mladinke: 1. mesto.
Obema desetinama čestitamo za dosežene rezultate, mladinkam pa želimo kar se da uspešne vaje, da se bodo izkazale tudi na državnem tekmovanju.
 
Fotografije so na ogled v galeriji.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINOnesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi 9. 08. 2020 19:50

Ob 19.52 so na Zlakovški cesti v Zrečah iz traktorja zaradi počene cevi iztekale motorne tekočine v dolžini okoli 170 metrov. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj dogodka, posipali razlite tekočine z vpojnim sredstvom in očistili cestišče.

SPINTehnična in druga pomoč 9. 08. 2020 19:17

Ob 19.17 so na Šaleški cesti v Velenju gasilci PGD Velenje iz pokvarjenega dvigala v večstanovanjskem objektu rešili štiri ujete osebe.

SPINPrometna nesreča 9. 08. 2020 19:00

Ob 19.07 je v Ulici Josipa Močnika v Kamniku osebno vozilo trčilo v tri parkirana vozila. Poleg policije so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulatorje in na vozilih preprečili iztekanje motornih tekočin. Poškodovanih ni bilo.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved