Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 05:25

Ob 5.25 je v naselju Smrečje, občina Vrhnika, traktor zapeljal po brežini v globel. Gasilci PGD Stara Vrhnika in Podlipa-Smrečje so zavarovali kraj nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 04:36

Ob 4.36 je na Tišinski ulici v Murski Soboti osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili vozišče, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. V nesreči poškodovano osebo pa so na kraju oskrbeli reševalci NMP Murska Sobota in nato prepeljali v SB Murska Sobota.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 04:13

Ob 4.13 je na Bohoričevi ulici v Ljubljani zagorelo okrasno drevo na dvorišču večstanovanjskega objekta. Požar so pogasili stanovalci pred prihodom gasilcev GB Ljubljana, ki so preventivno pregledali okolico in požarišče dodatno zalili z vodo.

SPINTehnična in druga pomoč 16. 10. 2021 03:36

Ob 3.36 se je v naselju Spodnja Ložnica, občina Slovenska Bistrica, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču iztekle tekočine in vozilo postavili nazaj na kolesa. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Slovenska Bistrica in nato na nadaljnjo oskrbo prepeljali v UKC Maribor.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 02:52

Ob 2.53 je na Žnidaričevem nabrežju na Ptuju ob osnovni šoli zagorelo v zabojniku za smeti. Gasilci PGD Ptuj, Grajena in Podvinci so pogasili zabojnik in pregledali okolico s termovizijsko kamero.

Občinski kviz 2013

Takoj po uspešno izvedeni vaji OŠ Dobrepolje, se je v tamkajšnjih prostorih pričel gasilski kviz za mladino. Tudi letos je sodelovalo veliko ekip, najboljše tri pa so si zagotovile nastop na regijskem tekmovanju. Med njimi tudi 3 ekipe PGD Zdenska vas.

  dscf4588
 
Naše društvo je tekmovalo z 8 ekipami, od tega 3 v kategoriji pionirjev, 4 v kategoriji mladincev in 1 v kategoriji gasilskih pripravnikov. Vse ekipe so se dobro predstavile, še posebej pa so se odrezale tri ekipe, ki so posegle po medaljah in se tako uvrstile na regijsko tekmovanje. V kategoriji pionirjev smo dosegli 1. in 3. mesto, v kategoriji mladincev pa 3. mesto. Tudi ostale ekipe so dosegle lepe rezultate.
 
dscf4611
 
Regijski kviz bo v soboto, 9. 11. 2013, gostila prav naša gasilska zveza. Vsem ekipam torej želimo, da se na »domačem terenu« znova izkažejo in se potegujejo za mesta, ki vodijo na državno tekmovanje.
 
dscf4712

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved