Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Regijski kviz 2013

Letošnji kviz regije Ljubljana II je gostila naša gasilska zveza. Kviz je potekal v OŠ Dobrepolje, kjer so se najboljši tekmovalci občinskih kvizov pomerili med seboj za uvrstitev na državno tekmovanje. Nastopilo je 48 ekip v treh različnih kategorijah.

 
  dscf4735
 
Naše društvo so na regijskem kvizu zastopale 3 ekipe, 2 v kategoriji pionirjev in 1 v kategoriji mladincev. Vse tri ekipe so se dobro odrezale, še najbolj ekipa pionirjev Zdenska vas 1, ki je osvojila 3. mesto. Žal pa to ni bilo dovolj za uvrstitev na državno tekmovanje, saj tja peljeta le prvi dve mesti.
 
Tako tekmovalcem kot tudi njihovim mentorjem čestitamo za dosežene rezultate.
 
Slike si lahko ogledate v galeriji.
 
Rezultati:
 

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 21:51

MARIBOR

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 20:49

Ob 20.49 je v enem od prostorov poštnega centra ob Cesti v Mestni log v Ljubljani zagorelo električno stikalo. Začetni požar so pogasili zaposleni z gasilnim aparatom. Gasilci GB Ljubljana so odklopili varovalko, stikalo odstranili in izolirali žice.

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:58

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Novo mesto.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved