Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 16:35

KRANJ

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 16:09

IG

 

SPINTehnična in druga pomoč 2. 10. 2023 15:31

STRAŽA

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 15:37

GROSUPLJE

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 15:01

Ob 15.00 so na štajerski avtocesti med Lukovico in Blagovico, občina Lukovica trčila tri osebna vozila. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nudili prvo pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP Domžale in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Tri osebe so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

 

Državno mladinsko gasilsko tekmovanje Ormož 2014

Ormož je letos gostil najboljše gasilske enote posameznih gasilskih regij, ki so se na državnem tekmovanju  za memorial Matevža Haceta med seboj pomerile za najboljšo enoto v svoji kategoriji. Na mladinskem državnem gasilskem tekmovanju, ki je potekalo v soboto, 17. 5. 2014, sta iz GZ Dobrepolje sodelovali tudi PGD Zdenska vas in PGD Ponikve, oboji v kategoriji mladink.

Na tekmovanju je sodelovalo 192 tekmovalnih enot, kar je skupaj pomenilo blizu 2000 tekmovalcev in tekmovalk. Tekmovali so v štirih različnih kategorijah: pionirji, pionirke, mladinci in mladinke. Nastopi tekmovalnih enot so se začeli že pred 8. uro zjutraj in se končali okrog 14. ure. 
 
Državno tekmovanje Ormož 2014
 
Prve enote so pričakale dežne kapljice, do naših tekmovalk, ki so svoj nastop opravile okrog 11. ure, pa je dež že povsem ponehal, tako da so imele dobre pogoje za tekmovanje. Svoj nastop sta obe enoti dobro izvedli. Tudi sicer je bilo tekmovanje odlično izpeljano, za kar gre vsa pohvala organizatorjem in ostalim udeležencem. Ob 15. uri je sledil zbor enot in svečana razglasitev rezultatov, ki smo jih že nestrpno pričakovali. Enote so se po gasilskih regijah razvrstile v ešalone in tako prikorakale pred glavno tribuno. Sprva so tekmovalce nagovorili pomembni gostje in predstavniki Gasilske zveze Slovenije, nato pa je sledilo tisto najpomembnejše. V konkurenci mladink, kjer so nastopale tudi naše tekmovalke, je tekmovalo 47 enot,  med katerimi so mladinke PGD Zdenska vas dosegle 27., mladinke PGD Ponikve pa 28. mesto.
 
Osvojena mesta naj bodo navdih in motivacija za naprej, da bomo v prihodnje še boljši.
 
 
Več fotografij si oglejte v fotogaleriji .
 

PGD Zdenska vas

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved