Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 16:35

KRANJ

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 16:09

IG

 

SPINTehnična in druga pomoč 2. 10. 2023 15:31

STRAŽA

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 15:37

GROSUPLJE

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 15:01

Ob 15.00 so na štajerski avtocesti med Lukovico in Blagovico, občina Lukovica trčila tri osebna vozila. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nudili prvo pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP Domžale in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Tri osebe so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

 

Gasilsko tekmovanje 2010

Tekmovanja so nekakšna priprava gasilcev na resnično intervencijo. Pri vajah se gasilci spoznajo z opremo in se naučijo pravilne uporabe. Z vajami se vzdržuje tudi telesna kondicija in pripravljenost, ki pa je za tako naporno delo še posebej pomembna. Vse to nam služi, ko je potrebno intervenirati, ko nas ljudje pokličejo na pomoč.

Kljub obilici dela gasilcev ob poplavah, si je veliko naših članov vzelo čas in se pripravilo za letno občinsko gasilsko tekmovanje, ki je tako kot že vrsto let potekalo v Grosupljem. S prijateljsko gasilsko zvezo že dolgo zgledno sodelujemo in se podpiramo pri različnih projektih.
 
Tako se je zgodilo tudi v soboto 2.10. 2010, kjer se je tekmovanja udeležilo 22 ekip iz naše gasilske zveze. V dopoldanskem času je potekalo tekmovanje za mlade, popoldanski del pa je bil rezerviran za članski del. Še posebej bi pohvalil ekipe iz  PGD Strug, saj so kljub dogodkom prišli in se udeležili tekmovanja.
 
Pomerile so se ekipe in sledili so rezultati. Nekateri so bili tega veseli, drugi, ki niso segli po pokalih so kovali načrte za naslednje leto in analizirali napake. Skupno vsem pa je bilo, da smo dan prijetno preživeli v tekmovalnem in tovariškem duhu.
 
Vesel sem, da se delo z mladimi bogato obrestuje, za kar so zaslužni naši mentorji z Strnad Alešem na čelu. Pa naj si za konec sposodim njegov rek:
"Na mladih svet stoji in društvo brez mladih je kot drevo brez korenin"
 
V tabelah pa si lahko ogledate razporeditev in točkovanje, glede na uvrstitev.
 
Poveljnik Gasilske zveze Dobrepolje
Uroš Gačnik VGČ
 
tekmovanje1
 
tekmovanje2
 
tekmovanje3

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved