Petkrat prvi!

Tak je odgovor na vprašanje, kako uspešno je bilo naše društvo na gasilskem tekmovanju, ki je potekalo v soboto, 1.10.2011 pri OŠ Brinje v Grosupljem. Na tekmovanju smo sodelovali s petimi tekmovalnimi enotami in prav vse so v svojih kategorijah dosegle prvo mesto. Tako so se vse enote uvrstile na regijsko tekmovanje, ki bo v soboto, 8.10.2011, prav tako v Grosupljem.

tekm20111 
 
Dopoldne je potekalo tekmovanje za starejše gasilce in gasilke ter vse pionirske in mladinske enote. Naše društvo je tekmovalo s tremi enotami in sicer pionirke, pionirji in mladinci. Ob spodbudi mentorjev in staršev, so vse tri enote svoje vaje izvedle dobro, tako, da so se med tekmovalci hitro začele špekulacije o tem, katero mesto bi lahko osvojili. Na koncu je to pomenilo, da so vse enote dosegle prvo mesto. Zadovoljstvo je bilo zelo veliko, hkrati pa smo tudi starejši gasilci dobili dodatno motivacijo za popoldansko člansko tekmovanje. Nastopali smo z dvema ekipama in sicer člani A in člani B. Očitno je bil to »naš dan«, saj so se tudi popoldne nadaljevale uspešne izvedbe vaj. Razglasitev je pokazala, da so bili oboji v svojih kategorijah najbolj uspešni, člani A pa še posebej, saj so dosegli najboljši rezultat na tekmovanju. To je pomenilo, da jim je pripadla čast, da za zaključek tekmovalnega dne snamejo zastavo.
 
tekm20111 
 
Rezultati so nam dali dodaten zagon in obvezo, da jih še izboljšamo, zato bomo ta teden zavzeto vadili, da tudi na regijskem tekmovanju dosežemo vrhunske rezultate.
Slike s tekmovanja si oglejte v galeriji.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved