Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINTehnična in druga pomoč 16. 10. 2021 06:23

KAMNIK

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 05:25

VRHNIKA

SPINPrometna nesreča 16. 10. 2021 04:36

Ob 4.36 je na Tišinski ulici v Murski Soboti osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili vozišče, nudili pomoč policiji in delavcem vlečne službe. V nesreči poškodovano osebo pa so na kraju oskrbeli reševalci NMP Murska Sobota in nato prepeljali v SB Murska Sobota.

SPINPožar, eksplozija 16. 10. 2021 04:13

Ob 4.13 je na Bohoričevi ulici v Ljubljani zagorelo okrasno drevo na dvorišču večstanovanjskega objekta. Požar so pogasili stanovalci pred prihodom gasilcev GB Ljubljana, ki so preventivno pregledali okolico in požarišče dodatno zalili z vodo.

SPINTehnična in druga pomoč 16. 10. 2021 03:36

Ob 3.36 se je v naselju Spodnja Ložnica, občina Slovenska Bistrica, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenska Bistrica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili po vozišču iztekle tekočine in vozilo postavili nazaj na kolesa. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Slovenska Bistrica in nato na nadaljnjo oskrbo prepeljali v UKC Maribor.

Dve desetini prihodnje leto na državnem tekmovanju

Po občinskem tekmovanju, je v soboto, 8.10.2011 sledilo še regijsko gasilsko tekmovanje, prav tako v Grosupljem. Med seboj so se v posameznih kategorijah pomerile najboljše desetine regije Ljubljana II. Zavzeto delo na vseh dosedanjih vajah se je obrestovalo in tako so se pionirke in mladinci uvrstili na državno tekmovanje.

dscf1941
 
Prav tako kot prejšnji teden, je tudi ta teden dopoldne potekalo tekmovanje za mladino in starejše gasilce, popoldne pa za člane in članice. Dopoldne smo imeli v »ognju« tri desetine in sicer pionirke, pionirje in mladince. Vse tri desetine so dobro opravile svoj nastop, še posebej mladinci, ki so vajo in štafeto opravili brez kazenskih točk. Ob razglasitvi rezultatov je naše društvo zajelo navdušenje, saj sta bili kar dve ekipi med dobitniki pokalov. Na koncu so pionirji zasedli 8. mesto, pionirke 2. mesto, mladinci pa 1. mesto.
 
dscf1961
 
Popoldne je sledilo še tekmovanje članov in članic. Tekmovali sta dve desetini našega društva, člani A in člani B. Pri vaji z motorno brizgalno se je obema ekipama nekoliko zalomilo, tako da nismo bili konkurenčni za uvrstitev med prve tri. Na koncu sta obe desetini zasedli 12. mesto.
 
Vsem desetinam čestitamo za dosežene rezultate in hkrati želimo, da nas bosta desetini pionirk in mladincev razveseljevali tudi na državnem tekmovanju, ki bo prihodnje leto najverjetneje v Velenju.
 
Več slik je na ogled v galeriji.

Povezave

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved