Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Gasilsko tekmovanje za pokal TABOR 2012

Člani PGD Zdenska vas se že tradicionalno udeležujemo tekmovanja za pokal Tabor v Ponovi vasi in kot se za tekmovalce z dolgoletnimi izkušnjami spodobi, smo tudi tokrat štartali na pokal in zasedli odlično 2.mesto. 

Na tekmovanju, ki je potekalo v soboto, 7.7.2012 na igrišču OŠ Št. Jurij, se izvaja taktična mokra vaja z motorno brizgalno, cilj vaje pa je, da se po pravilih trodelnega napada čim hitreje zbije tarče. Sodelovalo je 9 moških in 1 ženska desetina.
 
Člani PGD Zdenska vas smo si tudi tokrat postavili visoke cilje, kar se je videlo že na vajah. Ves trud je bil poplačan takoj po koncu vaje, saj nam je vaja odlično uspela. Uvrstili smo se na 2. mesto in tako ponovili dosežek iz leta 2009. Za domačini, ki so osvojili prvo mesto, smo zaostali pičlih 16 stotink, vendar smo bili kljub temu zelo veseli. Uspeh nam bo služil kot dodatna motivacija za prihodnje leto, ko se bomo ponovno borili za visoka mesta, morda celo za zmago.
 
Rezultati:
 
1. mesto: PGD Ponova vas
2. mesto: PGD Zdenska vas
3. mesto: PGD Kriška vas
 

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 21:51

MARIBOR

SPINPožar, eksplozija 26. 02. 2020 20:49

Ob 20.49 je v enem od prostorov poštnega centra ob Cesti v Mestni log v Ljubljani zagorelo električno stikalo. Začetni požar so pogasili zaposleni z gasilnim aparatom. Gasilci GB Ljubljana so odklopili varovalko, stikalo odstranili in izolirali žice.

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:58

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Novo mesto.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved