Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Tečaj za inštruktorja

Na izobraževalnem centru ICZR na Igu je potekalo tridnevno izobraževanje gasilcev za specialnost inštruktor. Tečaj je obiskovalo 19 slušateljev, ki so prišli iz celotne Slovenije. Iz našega gasilskega društva sta se tečaja udeležila Aleš Strnad in Uroš Gačnik.

Izobraževanje je potekalo pod vodstvom prof. Mirta in mentorstvom — vodje izmene Gasilske brigade Ljubljana. Tečaj je potekal v treh fazah, kjer smo se tečajniki najprej seznanili z osnovami retorike, podajanjem snovi slušateljem in praktičnim prikazom z uporabo gasilskih pripomočkov. Tečaj je bil zanimiv in poučen. Pridobljeno znanje pa nam bo v veliko pomoč pri izobraževanju mlajših generacij gasilcev.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 28. 01. 2020 07:33

SLOVENSKE KONJICE

SPINTehnična in druga pomoč 28. 01. 2020 06:43

Ob 6.43 je bila v naselju Ljubnica, občina Vitanje, ob regionalni cesti v kombiniranem vozilu neodzivna oseba. Z oživljanjem so pričeli policisti, nato pa so z AED posredovali gasilci PGD Vitanje in reševalci NMP Slovenske Konjice.

SPINTehnična in druga pomoč 28. 01. 2020 06:31

Ob 3.40 so na Cesti na Brdo v naselju Kokrica, občina Kranj, gasilci GARS Kranj nudili pomoč reševalcem NMP Kranj pri prenosu obolele osebe iz stanovanja do reševalnega vozila.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved