Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Tečaj za inštruktorja

Na izobraževalnem centru ICZR na Igu je potekalo tridnevno izobraževanje gasilcev za specialnost inštruktor. Tečaj je obiskovalo 19 slušateljev, ki so prišli iz celotne Slovenije. Iz našega gasilskega društva sta se tečaja udeležila Aleš Strnad in Uroš Gačnik.

Izobraževanje je potekalo pod vodstvom prof. Mirta in mentorstvom — vodje izmene Gasilske brigade Ljubljana. Tečaj je potekal v treh fazah, kjer smo se tečajniki najprej seznanili z osnovami retorike, podajanjem snovi slušateljem in praktičnim prikazom z uporabo gasilskih pripomočkov. Tečaj je bil zanimiv in poučen. Pridobljeno znanje pa nam bo v veliko pomoč pri izobraževanju mlajših generacij gasilcev.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 29. 09. 2020 05:11

Ob 5.14 Se je v Breznici pod Lubnikom, občina Škofja Loka, osebno vozilo prevrnilo v jarek, na bok. Gasilci PGD Škofja Loka so nudili razsvetljavo kraja, odklopili akumulator na vozilu, avto postavili na kolesa in izvlekli na cesto in nudili pomoč vozniku avtovleke pri nalaganju vozila. V nesreči ni bilo telesno poškodovanih.

SPINPožar, eksplozija 29. 09. 2020 01:34

Ob 1.36 so ob cesti Dobrova - Polhov Gradec v občini Dobrova gorele smeti in zapuščen traktor. Požar na površini sto petdesetih kvadratnih metrov so gasili gasilci PGD Hruševo, Dobrova, Brezje in Podsmreka pogasili. Na pogorišču v bližini traktorja so našli preminulo osebo.

SPINTehnična in druga pomoč 29. 09. 2020 00:34

Ob 0.34 so na Jakčevi ulici v Ljubljani, gasilci GB Ljubljana, odprli vrata stanovanja. Na tleh so našli osebo, ki se ni mogla pobrati. Oskrbeli so jo reševalci.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved