Vpis

Naključna fotografija

Partnerji

Intervencija: požar v kuhinji

V ponedeljek, 27.6.2011 ob 11.55 uri, smo bili preko pozivnikov oveščeni, da je v kraju Četež v Strugah prišlo do požara v kuhinji stanovanjske hiše.

Ob prihodu na prizorišče smo preverili stanje, domači gasilci pa so nam sporočili, da so požar že pogasili. Dva gasilca sta se opremila z dihalnimi aparati in preventivno odšla po plinsko jeklenko, ki je bila k sreči v drugem prostoru. Ogenj je popolnoma uničil kuhinjo, na srečo pa se ni razširil v ostale prostore. Na intervenciji smo sodelovali gasilci iz PGD Struge, PGD Zdenska vas, PGD Videm, PGD Kompolje in PGD Zagorica.

Povezave

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:58

Ob 16.59 je na avtocesti Smednik – Drnovo, občina Krško, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se zaletelo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so požarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator na vozilu. Reševalci NMP Krško in Novo mesto, ki so tri poškodovane osebe na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB Novo mesto.

SPINTehnična in druga pomoč 26. 02. 2020 15:45

Ob 15.45 se je v Zabukovici v občini Žalec drevo podrlo na drog elektro daljnovoda. Drevo so odstranili gasilci PGD Zabukovica. Daljnovod ni bil poškodovan.

SPINPrometna nesreča 26. 02. 2020 16:31

Ob 16.32 sta na avtocesti Lukovica - Krtina pred izvozom Krtina trčili osebni vozili. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj nesreče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Preverite svoje znanje

Preveri znanje za tekmovanje

Klic v sili

Vremenska napoved