Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 16:35

KRANJ

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 16:09

IG

 

SPINTehnična in druga pomoč 2. 10. 2023 15:31

STRAŽA

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 15:37

GROSUPLJE

 

SPINPrometna nesreča 2. 10. 2023 15:01

Ob 15.00 so na štajerski avtocesti med Lukovico in Blagovico, občina Lukovica trčila tri osebna vozila. Gasilci CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nudili prvo pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP Domžale in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Tri osebe so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

 

Na nogometnem turnirju PGD Zdenska vas tik pod vrhom

V Zagorici je v soboto, 13. 9. 2014, potekal drugi gasilski nogometni turnir. Tokrat so sodelovala tudi društva iz sosednjih gasilskih zvez. Naslov je pripadel PGD Čušperk, takoj za njim pa je končala naša ekipa.

 
Na tekmovanje se je prijavilo 9 ekip, med njimi tudi ženska ekipa iz PGD Struge. Žreb nam je določil prav to ekipo in ekipo PGD Spodnja Slivnica.
 
dscf5191
 
Žensko ekipo PGD Struge smo premagali z izidom 8 : 3, z 2 : 1 pa je bila od nas boljša PGD Spodnja Slivnica. To je pomenilo 2. mesto v skupini, ki nam je v izločilnih bojih prineslo tekmo s PGD Kompolje. Boj je bil napet in na koncu smo zmagali z rezultatom 2 : 0. S tem smo se uvrstili med 3 najboljše ekipe, s katerimi smo se vsaka ekipa z vsako pomerili za končno razvrstitev. V finale sta se poleg nas uvrstili še ekipi PGD Čušperk in PGD Spodnja Slivnica. Najprej smo se v ponovitvi tekme iz predtekmovalne skupne pomerili z ekipo PGD Spodnja Slivnica. S prepričljivo in učinkovito igro smo jih premagali z rezultatom 5 : 1. Sledila je še zadnja tekma, ki je odločala o zmagovalcu turnirja. Pomerili smo se z ekipo PGD Čušperk, ki je v napeti in zanimivi tekmi zmagala z rezultatom 3 : 2, in tako slavila tudi zmago na turnirju.
 
 
Ekipi PGD Zdenska vas ni uspelo ubraniti lanske zmage, a je drugo mesto vsekakor izjemen uspeh. Poleg drugega mesta smo v ekipi imeli tudi najboljšega strelca turnirja, to je bil Matija Vodičar.
 
Končna razvrstitev:
 
1. mesto: PGD Čušperk
2. mesto: PGD Zdenska vas
3. mesto: PGD Spodnja Slivnica
 
Najboljši strelec turnirja: Matija Vodičar
 
Igralci PGD Zdenska vas: Matej Babnik, Žiga Blatnik, Gregor Klinc, Anže Omahen, Marjan Vidrih, Matija Vodičar, Sašo Zabukovec, Gregor Perko, Rok Klinc, Borut Pajk.
 
 

Povezave

Klic v sili

Vremenska napoved