Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 25. 09. 2023 05:02

BLED

 

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 23:05

Ob 23.05 je v Podgorju, občina Slovenj Gradec, zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Podgorje, Slovenj Gradec, Golavabuka, Turiška vas, Šmartno, Raduše, Pameče-Troblje in Stari trg. Skupaj je požar gasilo 64 gasilcev, eden se je pri tem poškodoval. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so ga zdravstveno oskrbeli in z reševalnim vozilom prepeljali v bolnišnico Slovenj Gradec. Ostrešje in zgornji bivalni del hiše je ogenj uničil. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

 

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 22:45

Ob 22.48 je v Mejah, občina Cirkulane, zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Cirkulane in PGD Bukovci. Požar so pogasili ter s folijo pokrili približno 25 kvadratnih metrov ostrešja.

 

SPINOnesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi 24. 09. 2023 21:14

Ob 21.14 je v Vipavski ulici v Ljubljani v objektu iz rezervoarja za kurilno olje kapljalo kurilno olje. Gasilci GB Ljubljana so s tesnilno maso poizkušali preprečiti iztekanje, vendar neuspešno, zato so podložili pivnike in ponovno podstavili lovilno posodo, v katero se je že prej po nekaj urah natekla le manjša količina olja. Stanovalka bo kontrolirala iztekanje in kontaktirala z dobaviteljem kurilnega olja.

 

SPINTehnična in druga pomoč 24. 09. 2023 20:51

Ob 20.54 se je v Bavdkovi ulici v Kranju v stanovanjski hiši pri padcu poškodovala starejša občanka. Gasilci GARS Kranj so s tehničnim posegom odprli vrata in reševalcem NMP Kranj omogočili dostop do nje. Slednji so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

 

Otvoritev garaže v PGD Zdenska vas

V PGD Zdenska vas smo dolgo hrepeneli po novi garaži in prepotrebnih operativnih prostorih. Z ogromno truda, ogromno vloženimi prostovoljnimi urami in finančnimi prispevki smo sredi februarja končno prišli do te faze, da je nova garaža lahko postala operativna.

V soboto, 16. 2. 2019, smo imeli redni letni občni zbor, katerega se je udeležilo lepo število članov, članic, veteranov in mladine. Društveni funkcionarji so prebrali poročila, predstavili plane dela in finančne načrte za leto 2019, predvsem pa pohvalili naše delo v minulem letu, ki ga dokazujejo naši rezultati. Ob vseh operativnih in tekmovalnih uspehih je naše društvo najbolj ponosno, da smo končno uspeli novo garažo urediti do te mere, da se lahko vanjo zapelje oba naša vozila. Po občnem zboru sta predsednik in poveljnik predala ključe vozil in daljince vrat glavnima šoferjema našega društva, ki sta vozili prvič zapeljala v novo garažo. Sledila je krajša društvena otvoritev s tortama naših članic, nato pa ogled prostorov. Upamo, da nam bo nova garaža dobro služila, želimo pa si čimprej urediti in dokončati celoten projekt prizidka gasilskemu domu.
 
Zahvaljujemo se vsem našim članom, vaščanom Zdenske vasi in Ceste, prav tako pa tudi ostalim, ki nas podpirate ali na kakršenkoli način pomagate pri naših aktivnostih.
 
Lepo vas pozdravljamo z gasilskim pozdravom »Na pomoč!«
 
Otvoritev garaže 1Otvoritev garaže 2Otvoritev garaže 3

Povezave

Klic v sili

Vremenska napoved