Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 23:05

SLOVENJ GRADEC

 

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 22:45

CIRKULANE

 

SPINOnesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi 24. 09. 2023 21:14

Ob 21.14 je v Vipavski ulici v Ljubljani v objektu iz rezervoarja za kurilno olje kapljalo kurilno olje. Gasilci GB Ljubljana so s tesnilno maso poizkušali preprečiti iztekanje, vendar neuspešno, zato so podložili pivnike in ponovno podstavili lovilno posodo, v katero se je že prej po nekaj urah natekla le manjša količina olja. Stanovalka bo kontrolirala iztekanje in kontaktirala z dobaviteljem kurilnega olja.

 

SPINTehnična in druga pomoč 24. 09. 2023 20:51

Ob 20.54 se je v Bavdkovi ulici v Kranju v stanovanjski hiši pri padcu poškodovala starejša občanka. Gasilci GARS Kranj so s tehničnim posegom odprli vrata in reševalcem NMP Kranj omogočili dostop do nje. Slednji so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

 

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 20:34

Ob 20.34 je na Vidmu v Cerknici gorel komunalni zabojnik za plastiko. Gasilci PGD Cerknica so požar pogasili.

 

Občni zbor 2009

V nedeljo, 25.1.2009, smo imeli v PGD Zdenska vas redni letni občni zbor, katerega se je udeležilo veliko število članov in članic, predvsem pa veliko mladine.

Občni zbor je potekal po dnevnem redu, na katerem je bilo 9 točk. Najprej smo izvolili organe občnega zbora nato pa so sledila poročila.
 
obcnizbor2
 
Tako predsednik kot poveljnik sta poudarila naperdek v preteklem letu in se zahvalila vsem članom, članicam in mladini za dosežene rezultate na področju tekmovanj. Predvsem gre izpostaviti uvrstitev dveh pionirskih ekip na državno tekmovanje v Ravnah na Koroškem.
 
 obcnizbor1
 
Tudi na drugih področjih je bilo leto uspešno in predvsem delavno. Imeli smo veliko vaj, se odzvali na intervencije, ena takih je bila odprava posledic neurij na podravskem in urejali okolico in notranjost gasilkega doma. Tako smo v preteklem letu poglobili garažo za gasilsko vozilo GVC 16/25, zamenjali dotrajano kuhinjo v zgornjem delu gasilskega doma, postavili manjšo leseno garažo, konec leta pa pridobili novo spletno stran. Za vse navedene aktivnosti je bilo potrebnih veliko prostovoljnih ur članov in članic, ki pa smo se vseh akcij radi udeleževali, saj vemo, da delamo v korist boljše operativne pripravljenosti.
 
obcnizbor
 
Po poročilih so se zvrstile še preostale točke dnevnega reda, kjer je predsednik podal delovne in finančne načrte za leto 2009, sprejeli smo nove člane in tako tudi zaključili občni zbor. Po zaključku pa je sledila hrana in pijača ter veselo druženje.

Povezave

Klic v sili

Vremenska napoved