Občni zbor 2009

V nedeljo, 25.1.2009, smo imeli v PGD Zdenska vas redni letni občni zbor, katerega se je udeležilo veliko število članov in članic, predvsem pa veliko mladine.

Občni zbor je potekal po dnevnem redu, na katerem je bilo 9 točk. Najprej smo izvolili organe občnega zbora nato pa so sledila poročila.
 
obcnizbor2
 
Tako predsednik kot poveljnik sta poudarila naperdek v preteklem letu in se zahvalila vsem članom, članicam in mladini za dosežene rezultate na področju tekmovanj. Predvsem gre izpostaviti uvrstitev dveh pionirskih ekip na državno tekmovanje v Ravnah na Koroškem.
 
 obcnizbor1
 
Tudi na drugih področjih je bilo leto uspešno in predvsem delavno. Imeli smo veliko vaj, se odzvali na intervencije, ena takih je bila odprava posledic neurij na podravskem in urejali okolico in notranjost gasilkega doma. Tako smo v preteklem letu poglobili garažo za gasilsko vozilo GVC 16/25, zamenjali dotrajano kuhinjo v zgornjem delu gasilskega doma, postavili manjšo leseno garažo, konec leta pa pridobili novo spletno stran. Za vse navedene aktivnosti je bilo potrebnih veliko prostovoljnih ur članov in članic, ki pa smo se vseh akcij radi udeleževali, saj vemo, da delamo v korist boljše operativne pripravljenosti.
 
obcnizbor
 
Po poročilih so se zvrstile še preostale točke dnevnega reda, kjer je predsednik podal delovne in finančne načrte za leto 2009, sprejeli smo nove člane in tako tudi zaključili občni zbor. Po zaključku pa je sledila hrana in pijača ter veselo druženje.

Povezave

Klic v sili

Vremenska napoved