Vpis

Naključna fotografija

Zadnji dogodki SPIN

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 23:05

SLOVENJ GRADEC

 

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 22:45

CIRKULANE

 

SPINOnesnaženje, nesreče z nevarnimi snovmi 24. 09. 2023 21:14

Ob 21.14 je v Vipavski ulici v Ljubljani v objektu iz rezervoarja za kurilno olje kapljalo kurilno olje. Gasilci GB Ljubljana so s tesnilno maso poizkušali preprečiti iztekanje, vendar neuspešno, zato so podložili pivnike in ponovno podstavili lovilno posodo, v katero se je že prej po nekaj urah natekla le manjša količina olja. Stanovalka bo kontrolirala iztekanje in kontaktirala z dobaviteljem kurilnega olja.

 

SPINTehnična in druga pomoč 24. 09. 2023 20:51

Ob 20.54 se je v Bavdkovi ulici v Kranju v stanovanjski hiši pri padcu poškodovala starejša občanka. Gasilci GARS Kranj so s tehničnim posegom odprli vrata in reševalcem NMP Kranj omogočili dostop do nje. Slednji so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

 

SPINPožar, eksplozija 24. 09. 2023 20:34

Ob 20.34 je na Vidmu v Cerknici gorel komunalni zabojnik za plastiko. Gasilci PGD Cerknica so požar pogasili.

 

Ekskurzija na letališče Jožeta Pučnika

Pozdravljene gasilke in gasilci!

Že veste, kako deluje operativa na letališču?
Če ne in bi to radi izvedeli, vam v soboto, 22. avgusta 2009 ob 10:00 organiziramo strokovno ekskurzijo na Ljubljansko letališče Jožeta Pučnika. Odhod bo ob 8:30 iz avtobusne postaje na Vidmu.
 
Ogledali si bomo, kako se gasilska operativa ubada z morebitnimi požari in kakšno opremo uporabljajo. Nekateri najdrznejši pa se bodo lahko v spremstvu popeljali z gasilskim vozilom…JUPI :)… Prav tako si bomo na letališču ogledali kako poteka servisiranje letal. Ob 14:00  pa bi si ogledali še gasilsko brigado v Kranju.
 
Na ekskurzijo se lahko prijavite najkasneje do sobote 8. avgusta 2009. Prijavite se svoji predstavnici/-ku za članice v svojem društvu.
 
PGD Hočevje – Katarina Koželj
PGD Zagorica – Saša Kastelic
PGD Struge – Tina Rus
PGD Ponikve – Janez Gačnik
PGD Videm – Danica Špolar
PGD Kompolje – Petra Zupančič
PGD Zdenska vas – Tina Jakič
 
 Prijava mora vsebovati:
  • ime in priimek udeleženca
  • naslov
  • datum rojstva
  • 5 eurov za malico
  • e-mail ali telefonska številka
Glede na število udeležencev se bo organiziral avtobusni prevoz, če le teh ne bo za poln avtobus se bomo na ekskurzijo odpravili z gasilskimi kombiji ali z lastnim prevozom.
 
Pohitite s prijavami! :)

Povezave

Klic v sili

Vremenska napoved